Vliegtickets Madrid

Madrid is een ideale bestemming voor een heerlijke vakantie met elk budget. De prijzen in de Spaanse hoofdstad liggen lager dan bij ons en als je het een beetje goed aanpakt, kun je voor een klein bedrag genieten van een paar dagen Spaanse gezelligheid; heel veel cultuur, winkels, lekker eten en een bruisend nachtleven!

Vliegen naar Madrid

Vliegen is verreweg de makkelijkste manier om in Madrid te komen. Het is ongeveer 2,5 uur vliegen en je kunt al tickets krijgen voor zo’n 80 euro en vertrekken van alle luchthavens in Nederland, België of Duitsland. Er zijn diverse maatschappijen die op Madrid vliegen; de concurrentie is dus hoog waardoor de prijzen aantrekkelijk laag blijven.

Het vliegveld van Madrid

Madrid Airport Barajas is de luchthaven van Madrid en tevens het grootste en drukste vliegveld van Spanje. Barajas kent een goed geolied systeem en de verbindingen van de luchthaven met de stad zijn ook prima. Je hebt er de keuze de metro, een taxi, een bus of zelfs een huurauto. De metro is meestal wel de snelste manier om in de stad te komen; de rit duurt ongeveer een half uur. Met de auto, bus of taxi doe je er al gauw een uur over (afhankelijk van de drukte van het verkeer).
Goedkoop tickets bemachtigen

Om goedkope vliegtickets Madrid te bemachtigen, kun je handig gebruik maken van het internet. Schrijf je in bij verschillende ticketaanbieders voor een flight alert. Je krijgt dan een email zodra er een interessante aanbieding of goedkope stoelen beschikbaar zijn. Daarnaast kun je uiteraard ook zelf zoeken naar een vroegboekkorting of last minute deal.

Tip ; all-in aanbiedingen zijn veelal stukken goedkoper dan wanneer je vliegticket en hotel apart zou boeken. Het prettige van een all-in vakantie is dat je zelf niets meer hoeft te regelen en er vaak ook excursies bij de prijs zijn inbegrepen.